Най нови

Layerz Hook Baits от Star baits

Изборът на топчетата за стръв може да бъде екстремно лично предпочитание за всеки риболовец. Заради това Layerz  са увеличили обхвата от продукти, създавайки серия от топчета за стръв, за да могат да отговорят на различните  нужди на риболовците. Всяка опаковка от топчетата съдържа абсолютно еднакви силни стимулиращи съставки като топчетата за захранка от същата серия. За разлика от тях  топчетата  за стръв са произведени да осигурят по-дълго време за разпадане на външния слой, създаващи по този начин две примамки. Ако рибата се храни до голяма степен от външния слой, стръвта ще излъчва за по-дълго време тези атрактори.От друга страна, ако рибата се храни директно от топчето за стръв, след кратко време водата ще поеме аромата на топчето,създавайки  по този начин по-интензивен атрактор.

Може да използвате топчетата за стръв на Layerz както и всяко друго.Запомнете – вътрешността на топчето ще остане твърда за няколко дни, но през това време ще продължи да отделя  стимулиращ аромат.
Опитайте да използвате стръвта, като я потопите в дипа от серията Layerz Enhancer, създавайки допълнителен атрактор.За още по-добър ефект, потопете стръвта в противоположния дип от серията Layerz  с кафяви водорасли и спирулина.

Layerz Hook Baits Dual Layered Nutritional Hook Baits

Boilie-pots

before-after

dip-insert

 

hookbaits-group