Най нови

Захранки Star baits

  • SENSAS  е водеща европейска фирма за производство на захранки за риболов, риболовни принадлежности и аксесоари.

Тази година фирмата чества своя петдесет годишен юбилей.   От четиридесет години се управлява от фамилията Bonnet. От 2002 г. Hugues Nello е настоящият и главен изпълнителен директор и основен акционер. Промишлената площадка се намира в Beauce, в района на Chartres.

SENSAS  сега е компания, която покрива всички аспекти на любителски риболов чрез четирите си основни специализирани марки:

  • SENSAS: Риболов на плувка и щека
  • STARBAITS: Риболов на шаран
  • Illex: Риболовни примамки
  • Pezon & Michel: Риболов на всички хищници

Повече от 10 000 продукта за четирите каталога осигуряват добрия успех на Вашия улов,което е основната грижа на компанията.Имайки предвид това, всички продукти са разработени и тествани от специалисти “у дома”. Фирмата Sensas заема водещо място в Европа и  държи 70% пазарен дял при производството на захранки за риболов. В завода на Sensas на ден се произвеждат по 70 тона захранки за риболов. Фирмата има изградена огромна дистрибуторска мрежа в цяла Европа.

Миналата година Starbaits чества своята 20-годишнина от своето създаване. Марката Starbaits е тясно специализирана в производството на захранки, риболовни аксесоари и принадлежности за улов на шаран.

Untitled-1

Серията Performance Concept предлага голям набор от захранки за риболов на шаран. Performance Concept е ново поколение протеинови топчета, създадени, за да отговорят на всички нужди на съвременния рибар.Използвани са специално подбрани хранителни съставки с изцяло натурален произход като рибни бранша,изцяло естествени природни оцветители,аминокиселини,бетаини от най-високо качества.В продуктите липсват всякакви химически съставки и добавки с неестествен произход.

Примамките са създадени изцяло от съставки, които повишават ценността на  протеините и въглехидратите и ги съпоставят с разтворими екстракти, сол и минерални съединения, които шаранът инстинктивно търси и се опитва да си набави. Тяхната ронлива структура дава възможността за ефективна работа с различни добавки, когато се поставят във вода. Те могат да се използват както за бърз риболов от няколко часа, така и за дългосрочна стръв. Те правят шарана зависим от този важен източник на храна. Обхватът на протеиновите топчета е тестван в продължителен период от време от някои от водещите в страната големи рибари.  Те се кредитират успешно в едни от най-трудните водоеми за риболов. В проектирането и полевите тестове  екипът на Starbaits работи в сътрудничество с много известния риболовец на шаран, Мич Смит, за да създаде гама от примамки, чиято концепция е да обхване всички продукти, необходими за посрещане на всеки възможен сценарий по време на риболова. Огромните постижения на Мич Смит и опитът му в състезания ( Той печели световни рекорди и европейско първенство.)прави лесно за него да установи, че примамките от високо качество са наложителни, но и също така те трябва да имат способността да се приспособяват към променящите се условия в риболова. Обхватът на серията Performance Concept отговаря на тези изисквания с топчетата за стръв, дългия им живот, подходящи Pop-ups, както и допълващи миксове и дипове. Това Ви позволява да сменяте мигновено стила си на риболов, знаейки, че атрактивните качествени съставки са точно същите, давайки на рибаря цялостна концепция за стръв, необходима за риболова.

В тази категория:

Tuna Max

Tuna_max_1

Prawn and Pepper

Prawn_and_Pepper

SK 30

SK_30

Omega Fish

Omega_fish

Demon Hot Demon

Demon_Hot_Demon

Instinct Factor

Instinct_Factor

Signal Spicy Salmon

signal

RS1

RS_1

Доверете се на качеството Star baits гаранция за вашите успехи.

Ще ги намерите в риболовен магазин Суки байтс