Най нови

Печка за палатка от Coleman ®

Загряване на нощта!
Coleman ®
Сега в палатката няма да е студено. Също както подгряваме леглото си с електрическо одеало у дома в студената зимна нощ, сега можете да загрявате палатката си преди да си легнете.
Coleman SportCat каталитично затопляне е решението. Тази компактна печка за затопляне е безпламъкова и работи с една бутилка от 16,4 унция пропан Coleman .

Нагревателят е снабден с лесна система от един бутон , което е достатъчно лесно за всеки да започне да ползва печката, включително и аз. Регулирането на топлината е много добро. Може да избирате дали е необходимо да затоплите палатка, или просто да останете на по хлад но.

С печката се работи лесно,натиснете бутона на система за запалване и копчето за ниво на топлината. Ами това е всичко печката е запалена и остава само да регулирате нивото на топлина.

Ние взимаме печката всеки път, когато отиваме на къмпинг но не я използваме само в палатката. Нагревателят не е само за къмпинг. Можете да го използвате и за риболов на лед, екскурзии, лов, или дори при извънредни ситуации у дома. Печката работи с една бутилка пропан до 7 часа.

Безпламаковият каталитичен нагревател работи с една бутилка от 16,4 унция Coleman пропан .

Да бъдеш на открито може да бъде едно приключение. Наличието на палатка и нагревател може да ви помогне да направите приключението си малко по-ярко и по-удобно. Определено препоръчвам на всички печката за палатка, като една добра добавка.

2 коментара

  1. Здравейте,

    Взех си печка Coleman Black Cat, такава каквато имате на снимките по-горе. Проблемът е, че се зарежда само с бутилка пропан газ на Coleman, която не мога да намеря къде се продава. Може ли да ме информирате дали има магазин където да се продават такива бутилки.

    Много благодаря за съдействието!!!

    Владо

  2. риболовец

    Моята печка съм я преправил за големите червени бутилки и не мога да кажа къде има от бутилките на Колеман.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.