Най нови

Хитрини за риболов на фидер с пелети

За успешния риболов решаващо влияние има, концентрираното захранване. Ако ние не искаме да се откажем от добрата стръв пелети и бихме искали да постигнем възможно най-голяма дистанция, без лодка, ние се намираме пред най-непреодолимите задача. Нашата задача става още по-трудна, ако ловим на фидер. Как може една шепа гранули да се подаде на разстояние до 70-80 метра? Е, това е почти невъзможно? Или може би не ?

Съществуват две възможности, ако искате да използвате пелети. Едната (може би по-проста), когато разтворите пелетите и ги сложите на кошничката на фидера.

Какво можете да направите, ако искате да захранвате с пелети който не са разтворени.Техниката PVA не е непозната за рибарите. Въпреки това, от опит, те знаят че са изправени пред ограничения. PVA торбички или мрежи, драстично намаляват дистанцията за риболов. Така въпреки, че точно сте фокусирани върху храненето ще ви е трудно да хвърляте на повече от 50 метра. Затова ще ви покажа стъпка по стъпка един доста хитър начин за захранване на по-голямо разстояние с пелети.

Успешен риболов

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.