Най нови

Риболов на шаран – 1

Улова на шаран в последните години става все по-популярен. Рибарите са все повече и повече като стават членове шаранджийски клубове. Рибари които го правят само за спорта, като това води до известно объркване на екологичните им поведение, освобождаване на всички уловени риби. Също толкова изненадващо, тъй като броя и тегло на уловената риба по някои път са внушителни.

4 коментара

  1. много ми харесва и има интересни неща за риболова бих казал че днешно време ние рибарите сме по малко от бракониерите и е невъзможно да се отстранят.ще посещавам този сайт и други подобни защото има смисъл в тях.

  2. риболовец

    Стараем се да има интересни теми за риболова. За бракониерите е доста дълга темата. Ако желаеш може да посетиш форума на Суки карп там ти гарантирам че ще намериш доста полезни неща.

  3. Георги

    Здравеите на 14 сам и се опитвам да хвана шаран ,но незнам почти нищо за тях може ли да ми помогнете опитвам на спирала с мляна варена царевица но нито един удар… кажете някои трик 🙂

  4. риболовец

    Здравей, нищо че си на 14. За спиралата няма да ти кажа хубави думи. Посети риболовен форум Суки карп там ще получиш съвети за риболов на шаран.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.